Přírodní sójová omáčka se sníženým obsahem soli, v litrovém balení.
Vyrábí se tradičním způsobem pomalou a čistě přírodní fermentací.
Neobsahuje přidaný glutamát ani éčka.
Sójovou omáčku můžeme použít do všech jídel kromě sladké kuchyně.
Výborná je do polévek, orientálních jídel, dresingů, majonézových salátů
a studených pikantních omáček a samozřejmě k namáčení suši rolek.
- přírodně fermentovaná sojová omáčka se sníženým obsahem soli o 43%
- vyrábí se tradičním způsobem pomalou a čistě přírodní fermentací
- neobsahuje přidaný glutamát ani éčka
- má jemnou kořeněnou vůni a jedinečnou chuť
- všestranné využití nejen v asijské kuchyni
- používá se při konzumaci SUSHI, k nakládání masa, k dochucení polévek, ryb, salátů a dalších pokrmů
- baleno v 1l PET lahvi
Skladujte v suchu a temnu.
Vyrobeno: Japonsko